Thai Matkrydder

Hvitløk hjelper til med å smake mat. Enten den brukes i steking, karri, steking, salat, tom yum eller diverse andre chilipastaer, er hvitløk en urt som er rik på mange vitaminer og mineraler. Det er også en plante som har høyere nivåer av selen enn andre planter. Den har også adenosin, som er en nukleinsyre som lager DNA og RNA i cellene i kroppen.

Rødløk inneholder mange kjemikalier og næringsstoffer som trisulfitt (lik de som finnes i hvitløk) og flavonoider, glykosider, pektin og leukokininer, som er stoffer. Disse ulike egenskapene kan bidra til å stoppe bakterier. Reduser fett i blodårene løk inneholder også essensielle oljer. Den inneholder svovel og andre mineraler som jern, kalsium og fosfor.

Vårløk er en urtegrønnsak. det er velkjent Det er en urteaktig plante med underjordiske knoller, grønn i fargen og med en karakteristisk skarp lukt. Det er i samme slekt som hvitløk. Grønn løk er spiselig, både bladene, blomstene og løkene har en skarp lukt og en krydret smak. Innfødt til Sentral-Asia. Det er ofte plantet. I mange land rundt om i verden er det en thailandsk urteplante som har kommet fra antikken. Har gunstige egenskaper mange medisiner Kan brukes til å tilberede mange forskjellige menyer. Den spises som en fersk grønnsak. Kan brukes som tilbehør og strø på mat.

Ingefær Vi er ofte kjent med ingefær som en matvare som ofte brukes i matlaging og tilberedning av drikke. Ingefær er klassifisert som en thailandsk urt som hjelper til med å behandle ulike sykdommer. Det anses å være et hjelpemiddel i behandling av sykdom.

Lindre oppblåsthet, kolikk, oppblåsthet, utviser gass i tarmen (frukt, røtter, blader)

En meny som bruker ingefær i matlagingen er rørt kylling med ingefær (Kai Pad King)

Kaffir lime er en urt som har vært i thailandske kjøkken i lang tid. Fordi det er ofte brukt som en essensiell ingrediens i karri som er uunnværlig. Vi bruker vanligvis kaffirlimeblader og kaffirlimeskinn som en del av mange typer matkrydder. I tillegg til at kaffirlime brukes som ingrediens i ulike matvarer, er den også nyttig på mange andre måter, enten det er innen skjønnhet og urtemedisin.

Sitrongress hjelper med å nære og opprettholde synet. Bidra til å opprettholde sterke bein og tenner. Bidra til å gi næring til hjernen og øke konsentrasjonen.

Det brukes ofte i matlaging av mange typer mat, for eksempel tom yum og andre thailandske retter, for å tilføre smak

Galangal er bra for fordøyelsessystemet. Galangal inneholder Cineole, kamfer og Eugenol som har en effekt på å redusere tarmperistaltikk. Når det gjelder den essensielle oljen fra galangale jordstengler, er den et godt karminativ. I tillegg hjelper noen stoffer i galangal til å hemme utviklingen av magesår.

En meny som bruker galangal i matlaging er Tom Yum fordi galangal tilfører en sterk aroma og smak til Tom Yum.

Chili er en urt som har vært brukt siden antikken. Den har utmerkede egenskaper til å nære kroppen. Hjelper med appetitten og lindrer kroppssmerter. Det hjelper også med å stimulere stoffskiftet. Det bidrar til å redusere fett og redusere vekten, så det er best å inkludere chili med fugleøyne i sunn matmeny ofte.

Pepper er eliksiren for lang levetid. Kurer vindkolikk Hjelper med å drive ut gass i magen, lindrer oppblåsthet, lindrer diaré, hjelper med å drive ut parasitter og inneholder frie radikaler. Bidrar til å forhindre Alzheimers sykdom, gir næring til leveren og bidrar til å forhindre kreft. Hjelper med å gi næring til nervene mot epilepsi Hjelper med å gi næring til elementene Hjelper med appetitten Hjelper deg med å sove Hjelper med å behandle høyt blodtrykk, oppkast, svimmelhet, tannpine, hoste og astma, hjelper til med å drive ut slim og forkjølelse, reduserer feber, hjelper til med å behandle gastritt. Hjelper med å gi næring til tarmene og hjelper med fordøyelsen