Lunchboks 129Kr.

1.To vårruller med stekt ris

Kylling, vegetarisk shiitake-soppsaus, gulrøtter, kål, glassnudler, egg

Allergi: Hvetemel, Egg

2. Wonton suppe

er en klassisk asiatisk suppe med god smakskraft og deilige wontons som flyter rundt i suppen. Kylling, vårløk.

Allergi: Shiitake soppsaus

3. Fem kyllingklubber med stekt ris og salater

Egg, vegetarisk shiitake-soppsaus, kokossukker, kondensert melk

Allergi: Shiitake-soppsaus

4. Suppenudler og kjøttboller eller Tørre nudler og kjøttboller

Nudler er en populær lunsj for thailandske folk fordi de er lette å fordøye og ikke for tunge. Varm suppe er en flott måte å spise mens den er varm og perfekt for vinteren. Den inneholder også grønnsaker som hjelper tykktarmen til å fungere godt.

Allergi: Shiitake-soppsaus

5.Friske vårruller 

Agurk, Prabikka, koriander, gulrot, grønn salat, glassnudler

Reker 3 stk. 129 kr.

Vegetar Friske vårruller 3 stk. 109 kr.

Allergi: Hvetemel, Egg

6.To svinespyd

Med stekt ris, vegetarisk shiitake-soppsaus, kokossukker, kondensert melk

Allergi: Shiitake-soppsaus

Middag Meny

1.Mix middag :

 Vårruller , Kyllingklubber ,Kyllingvinger , Stekte ris og salater.

 205Kr.

 Barnemeny 129Kr.
Allergi: Egg, Shiitake soppsaus

2.Pad thai
Pad Thai er en populær rett i Thailand og serveres ofte som gatemat. Den er laget av stekte risnudler, egg, tofu, bønnespirer, peanøtter og andre ingredienser som hvitløk og sjalottløk. Kombinasjonen av disse ingrediensene gir en utrolig deilig rett. Som kan spises til frokost, lunsj eller middag.
Reker 225Kr.
Kylling 219Kr.
Allergi: Egg, fiskesaus, nøtter 

3. Stekt kylling med cashewnøtter
Cashewkylling er en veldig populær og deilig thailandsk rett! Den kombinerer sprøstekt kylling med cashewnøtter, paprika, løk og en kryddersaus som gir den en rik, søt og litt krydret smak. Den serveres ofte med varm dampet ris.
Kylling 219Kr.

 Vegetar 199 Kr.

 Reker 225Kr.
Allergi: Shiitake soppsaus, nøtter
 

4. Phad Priew Wan
Sursøt stekepanne er en stekerett som er både forfriskende og deilig! Det er en perfekt blanding av sure og søte smaker. Hovedingrediensene er vanligvis kjøtt som svinekjøtt, kylling eller reker, sammen med en rekke friske grønnsaker som paprika, løk, ananas og tomater.
Kylling 219 kr.
Scampi 225 Kr.
Allergi: Shiitake soppsaus 

5. Stekt ris
Stekt ris er en deilig og allsidig rett! Den kan tilpasses for å passe ingrediensene du har for hånden, enten det er kylling, reker, svinekjøtt eller til og med tofu for vegetarianere. Hvilken stil med stekt ris foretrekker du? Reker stekt ris, svinestekt ris osv.
Reker 225 kr.
Kylling 209Kr.
Vegetar 199Kr.
Barnemeny 129Kr.
Allergi: Egg, soyasaus, Shiitake-soppsaus

6. Stekt kylling med ingefær og okra
Denne stekte kyllingen med ingefær og okra passer for personer med forstoppelse og har mye gass i magen, ingefær hjelper til med å lindre gass og avføringsmidler. Okra hjelper til med å behandle gastritt.
Kylling 219Kr.
Vegetar 199Kr.
Allergi: Shiitake soppsaus 

7. Stekt laks med ris. 225 kr.
Vi bruker krydder som er tre venner og Teriyaki saus, Tre venner er hvitløk, pepper og korianderrot. Det er en enkel steking som kan serveres som hovedrett eller tilbehør. Kombinasjonen av smaker gjør den til en av de mest elskede rettene til thailandske mennesker. Vi serverer med ris i thailandsk stil.
Allergi: Shiitake soppsaus 

8.Pad Kra Prao kylling i basilikumblære med ris og stekt egg
Pad Krapow er en populær thailandsk rett som er full av rike og krydrede smaker! Hovedingrediensene er favorittkjøttet ditt (som kylling, svinekjøtt eller storfekjøtt) stekt med hellige basilikumblader, chili, hvitløk og krydret med fiskesaus, soyasaus og litt sukker. Server med varm dampet ris og et stekt egg. Denne retten er perfekt for et raskt og enkelt måltid.
225Kr.
Allergi: Egg, fiskesaus 

9. Lapskaus med kylling 
Denne stekte kyllingen med blandinger vegetabel lett å spise, ikke krydret.

219Kr.
Allergi: Shiitake soppsaus 

10. Lab Kai kyllingsalat med krydret 
Larb Gai er en populær rett fra den nordøstlige regionen av Thailand som er full av unike smaker og krydder. Den består av hakket kylling blandet med ulike krydder som chilipulver, fiskesaus, limejuice, stekt ris og friske urter som sjalottløk, vårløk og mynteblader. Det er en perfekt kombinasjon av sure, krydrede, salte og aromatiske smaker.

219Kr.
Allergi : Fiskesaus 

Drikke meny 

Grønnsaksmoothie 

50 Kr.

Lime, honning, selleri, cherrytomater, sprø salat, vann, løk

Thai te

 65 Kr.

🍰 Dessert

Ris og mango serverer vi kun sommer

159 Kr.