Kaffe & Dessert
Kaffe fra Thailand
Doi Chang kaffebønner 100% Arabica kaffebønner kjent og er akseptert på verdensnivå.
Nybrente og malte kaffebønner, vaskeprosess som har en mild aroma Rik smak.
Det er helt klart unikt for Doi Chang-kaffe.
(Myk, glatt, forfriskende etter å ha drukket, myk, opplevelse etter å ha drukket i lang tid, er koffeininnholdet ikke høyt)
Thai kaffe
Lett stekt
Smaken ligner på fruktte. Men den har fortsatt en lett aroma av kaffe. som er unik for Doi Chang kaffe
Drikk og føl deg uthvilt, lett bitter smak, lett konsistens.
Gir en følelse av frukt (fruktighet), som får deg til å føle surheten og sødmen.
(Det er ingen olje på overflaten av kaffebønnene)
Passer til: Varme menyer
Middels stekt
Duftende, myk, søt, saftig, skjult i bærtoner. Lukter svakt av frukt. Middels sterk smak (lett bitter), karamellaroma. Du kan føle sødmen av kaffe.
Ikke surt
(Det er litt olje på overflaten av kaffebønnene.)
Passer til: varme-kalde menyer
Mørkstek (DARK Roast)
Rik smak Sterk kropp, sterk aroma
Kaffesmaken er klar, ikke brent, og har en bitter sødme.
I likhet med mørk sjokolade er det ingen surhet igjen.
(Overflaten på kaffebønner er belagt med olje.)
Passer for: kald meny (lage kaffe med melk)
Thai Bubble Milk Tea Kr.65
Thai tea drink served with tapioca pearls (also known as Thai bubble milk tea or Thai pearl milk tea).
In summer we sitting outside and enjoying the sweet, milky drink with tapioca.
Thai Dessert
Thai desserter er unike for den thailandske nasjonalkulturen. Det er nitid delikatesse i valg av råvarer, nitidige produksjonsmetoder, deilig og søt smak, vakre farger, og et appetittvekkende utseende. samt den grundige prosessen
Tradisjonelle thailandske desserter inneholder bare mel, sukker og kokosmelk, som for desserter som bruker egg som ingredienser, som Thong Yip, Thong Yot og jackfruitfrø, Marie Quimar de Pina (Thao Thong Kip Ma), en ung portugisisk kvinne. Oppskriften er hentet fra Portugal.
Mango Sticky Rice, en populær dessert Behager thailandske folks og utlendingers smak Myk måne klebrig ris toppet med velduftende kokosmelk og toppet med moden mango. Søt, velduftende og tilfredsstillende. La meg fortelle deg, denne menyen bidrar til å få deg til å føle deg bra, og uthvilt og bidrar til å kjøle deg veldig godt ned.
Ingredienser: klebrig ris, mango, kokosmelk, salt...159Kr-
Allergi : gluten
Khanom kopp, duftende og rik på tekstur med kokosmelk. Fylt med søt deig Det er en thailandsk dessert som har en enkel måte å lage. Men det smaker deilig. Det er gledelig for alle som spiser det. I tillegg til å være egnet til å spise hjemme Kan også brukes til å selge for å tjene penger Skap en karriere også
Ingredienser: Thao Yai Mom mel, rismel, kokosmelk, palmesukker
Curry puff er en vestlig mat blandet med indisk. Populær blant muslimer i Thailand Det antas at den ble tilpasset fra en portugisisk dessert, pastell, som Thao Thong Kip Ma introduserte for det kongelige hoff. Siden midten av Ayutthaya-perioden. Først ble det kalt Curry Puff (Curry Powder Puff), senere ble det Curry Puff, og til slutt ble det Curry Puff. Kyllingkarripuster er veldig populære.
Ingredienser: Søtpotet, hvetemel, kokosmelk, palmesukker