Detalj av meny
Tom Yum er en populær thailandsk mat som har eksistert i århundrer. Laget av en krydret og syrlig suppe. Den har vanligvis reker eller kylling, sopp, sitrongress, galangal, kaffir limeblader og fiskesaus. Suppen serveres ofte med ris eller nudler for å balansere suppens smaker.
Ingredienser
- Kylling
- Ingefær
- Hvitløk
- Løk
Allergiinformasjon
Fiskesaus
Sjømat
Massaman curry er en populær thailandsk rett som har røtter i muslimsk mat. Den er ofte laget med biff, kylling eller svinekjøtt og putret i en kokosmelksaus med krydder som kardemomme, kanel, nellik, spisskummen, muskat og laurbærblad. Resultatet er en utrolig smakfull og aromatisk karri som kan serveres med ris eller nudler
Ingredienser
- Kylling
- Hvitløk
- laurbærblad
Allergiinformasjon
Fiskesaus
Peanøtter
Panang er en populær thailandsk rett som kombinerer smakene av kokosmelk, rød chili og krydder. Den er kremet og litt krydret av sødmen fra kokosmelken.
Ingredienser
- Chili
- Hvitløk
- sitron
Allergiinformasjon
Fiskesaus
Peanøtter
Stekt ris er en klassisk thailandsk rett som serveres over hele landet. Den er laget av sjasminris som er stekt i olje med hvitløk og løk før du legger til ditt valg av kjøtt eller sjømat.
Ingredienser
- Hvitløk
- sitron
Allergiinformasjon
Fiskesaus
Egg
.
Stekt svinekjøtt med basilikum er en populær thailandsk rett laget med svinekjøtt, hvitløk og basilikum. Det er en enkel røre som kan serveres som hovedrett eller tilbehør. Kombinasjonen av smaker gjør den til en av de mest elskede rettene av thailandske folk.
Ingredienser
- Chili
- Hvitløk
- sitron
Allergiinformasjon
Fiskesaus
Egg
Pad Thai er en populær rett i Thailand og serveres ofte som gatemat. Den er laget av stekte risnudler, egg, tofu, bønnespirer, peanøtter og andre ingredienser som hvitløk og sjalottløk. Kombinasjonen av disse ingrediensene gir en utrolig deilig rett. Som kan spises til frokost, lunsj eller middag.
Ingredienser
- Kylling
- Ingefær
- Hvitløk
- Løk
Allergiinformasjon
Fiskesaus
Reke
Friske vårruller er en meny som har en rekke smaker og ingredienser. Her er de forskjellige typene og smakene av ferske vårruller du kan finne:
Ferske vegetariske vårruller: Ferske vegetariske vårruller som ikke inneholder noen animalske ingredienser. Passer for folk som elsker vegetarmatsektoren eller ikke spiser kjøtt.
Ingredients
- Grysphy salat
- Agurk
- Gulrot
Allergy information
Reke
Grønn karri er en deilig thaimat som har vært populær i århundrer. Laget med grønn chili, kokosmelk, fiskesaus og andre krydder som korianderfrø og spisskummen. Kombinasjonen av disse ingrediensene skaper en unik smak som er både krydret og kremet på samme tid.
Ingredienser
- Kylling
- Hvitløk
- Løk
- Chili
Allergiinformasjon
Fiskesaus
Vårrull
Nedarvet fra fortiden: Stekte vårruller er en rett som har gått i arv fra fortiden og har en lang historie i thailandsk kultur. Å lage stekte vårruller er funnet i kokebøker fra Ayutthaya-perioden.
Ingredienser
- Kylling
- Hvitløk
- Assorterte grønnsaker
Allergiinformasjon
Fiskesaus
Soyasaus
Oyster saus